skip_main skip_menu skip_search

Történetünk

Hogyan kezdődött

Calibra team - imgCalibra - A cseh állateledel márka lelkes állatorvos kollégák és barátok közös munkáján alapul.

Az 1990-es évek végén Dr. Jaromír Koudela állatorvos és menedzser sikeresen felépítette a Noviko állatorvosi forgalmazó cégét. Ez a társaság hét barát lelkesedését és közös munkája, 5 diáktárs volt a brnói Állatorvosi és Gyógyszerészeti Tudományegyetemen. Ez egy rendkívül kreatív csoport, amely olyan gyorsan növekedett, mint maga a vállalat.

 

A Calibra számára az állatok a legfontosabbak

calibra petsBarátok (még a legjobbak is), családtagok, haverok, társak ... de röviden, minden pozitív, amire gondolhat. Mi a Calibránál sok időt töltünk háziállatokkal mind üzleti, mind szabadidős céllal. Ezért a kutyák és macskák egészsége mindig az első. A háziállatok jelentik a legnagyobb motivációt, valamint legfőbb tanácsadóink és kritikusaink.

 

További fejlődés


A Calibra márka jelentős és sikeres fejlődésen ment át. Portfoliója jelenleg a szuperprémium és a prémium állati eredetű élelmiszerek és a kedvenc Joy csemegék sorát fedi le. Büszkék vagyunk arra, hogy magas minőségi követelményeknek megfelelő állategészségügyi étrendeket is kínálhatunk.

Mi a Calibra csapatából büszkék vagyunk arra, hogy termékeinket a világ több mint 20 országába exportáljuk, és hogy nemzetközi csapataink ugyanazokhoz az értékekhez és munkakedvhez ragaszkodnak, mint mi 1990-es évek végén Brnóban. Így továbbra is arra törekszünk, hogy a világszerte is kiváló minőségű termékeket fejlesszünk.

Calibra márka


calibra-logo-claim jpgA saját állati eredetű élelmiszer-márka ötlete 2001-re nyúlik vissza. Annak ellenére, hogy ez az ötlet nem volt különösebben kiemelkedő, a fő különbség egyértelműen az elképzelésben rejlett. A kisállat-gondozás és az egészségük mindig a mozgatórugója volt ennek a fiatal állatorvos-csapatnak; A cégalapítók tiszta jövőképet kezdtek a semmiből. A tulajdonosok által körülvett háziállatok minőségi etetésére kívántak összpontosítani, valamint egészséges és hosszú életüket elősegíteni.

Ez a táplálkozási és állat-egészségügyi szakemberekből, laboratóriumi diagnosztikából, gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező állatorvosokból, technológusokból és gyártási szakemberekből, tervezőkből álló csapat koordinált együttműködésnek köszönhető. A kiegyensúlyozott Calibra termékek a kiváló és hosszú távú együttműködés stabil eredményei melyet vezető szakemberek és egyetemek segítségével fejlesztettünk.