skip_main skip_menu skip_search

Calibra Cat Verve GF Adult Chicken&Turkey

Verve

A Calibra Cat Verve Adult Chicken & Turkey felnőtt csirke és pulyka teljes kiőrlésű gabona nélküli étel, magas friss hús tartalommal, csirkével és pulykával. A táp felnőtt macskák számára készült. A friss csirke a teljes tartalom 27% -át teszi ki. Az állati eredetű fehérjék a recept táp fehérjetartalmának 90% -át teszik ki.

Termékek részlete

Calibra Cat Verve GF Adult Herring

Verve

A Calibra Cat Verve Adult Herring egy teljes gabonamentes eledel, magas friss hal tartalommal. A táp felnőtt macskák számára készült. A friss makréla és a lazac a teljes tartalom 32% -át teszi ki. Az állati eredetű fehérjék a recept teljes fehérjetartalmának 74,1% -át teszik ki.

Termékek részlete

Calibra Cat Verve GF Sterilised Chicken&Turkey

Verve

A Calibra Cat Verve Sterilised Chicken &Turkey teljes kiőrlésű gabonamentes étel, magas friss hús tartalommal, csirkével és pulykával. A tápot ivartalanított macskák számára tervezték. A friss csirke a teljes tartalom 27% -át teszi ki. Az állati eredetű fehérjék a táp teljes fehérjetartalmának 86% -át teszik ki.

Termékek részlete

Calibra Cat Verve GF Sterilised Herring

Verve

A Calibra Cat Verve Sterilized Herring egy teljes gabonamentes étel, magas friss hal tartalommal. A receptetivartalanított macskák számára tervezték. A friss makréla és a lazac a teljes tartalom 29% -át teszi ki. Az állati eredetű fehérjék a táp teljes fehérjetartalmának 75,4% -át teszik ki.

Termékek részlete

Calibra Cat Verve GF Indoor & Weight Chicken

Verve

A Calibra Cat Verve Indoor + Weight Management Chicken &Turkey teljes kiőrlésű gabonamentes étel, magas friss hús tartalommal, csirkével és pulykával. A tápot beltéri valamint elhízásra hajlamos macskáknak javasoljuk . A friss csirke a teljes tartalom 27% -át teszi ki. Az állati eredetű fehérjék az eledel teljes fehérjetartalmának 80,8% -át teszik ki.

Termékek részlete

Calibra Cat Verve GF Adult Lamb&Venison 8+

Verve

A Calibra Cat Verve Adult Lamb & Venison 8+ teljes értékű gabonamentes eledel, magas friss bárány- és őzgerinc tartalommal. A tápot 8 éves vagy annál idősebb felnőtt macskáknak ajánljuk. A friss bárány és őz a teljes tartalom 30% -át teszi ki. Az állati eredetű fehérjék a táp teljes fehérjetartalmának 78,9% -át teszik ki.

Termékek részlete

Calibra Cat HA Adult Chicken

Hypoallergenic

A Calibra Cat HA Adult Chicken hipoallergén száraz táplálék felnőtt macskák számára. Ez a teljes értékű szuperprémium táp magas csirkehús tartalommal rendelkezik, amely kiváló fehérjeforrást biztosít, és garantálja a magas emészthetőséget és jó ízt. 

Termékek részlete