Calibra Dog Premium Line Puppy&Junior 12 kg NEW

Premium Line

Calibra Dog Premium Line Puppy & Junior  - a csak csirke fehérjét tartalmazó recept jól emészthető és kiegyensúlyozottan biztosítja az összes szükséges tápanyagot az egészséges kutyák igényének maradéktalan kielégítésére. Az állati eredetű fehérjék a teljes fehérjetartalom 85% -át teszik ki.

Termékek részlete

Calibra Dog Premium Line Junior Large 12 kg NEW

Premium Line

Calibra Dog Premium Junior Large - a csak csirke fehérjét tartalmazó recept jól emészthető és kiegyensúlyozottan biztosítja az összes szükséges tápanyagot az egészséges kutyák igényének maradéktalan kielégítésére. Az állati eredetű fehérjék a teljes fehérjetartalom 80% -át teszik ki. 

Termékek részlete

Calibra Dog Premium Line Adult 12 kg NEW

Premium Line

Calibra Dog Premium Adult - a csak csirke fehérjét tartalmazó recept jól emészthető és kiegyensúlyozottan biztosítja az összes szükséges tápanyagot az egészséges kutyák igényének maradéktalan kielégítésére. Az állati eredetű fehérjék a teljes fehérjetartalom 75% -át teszik ki.

Termékek részlete

Calibra Dog Premium Line Adult Large 12 kg NEW

Premium Line

Calibra Dog Premium Adult Large - a csak csirke fehérjét tartalmazó recept jól emészthető és kiegyensúlyozottan biztosítja az összes szükséges tápanyagot az egészséges kutyák igényének maradéktalan kielégítésére. Az állati eredetű fehérjék a teljes fehérjetartalom 75% -át teszik ki.

Termékek részlete

Calibra Dog Premium Line Adult Beef 12 kg NEW

Premium Line

Calibra Dog Premium Adult Beef - a csak marhahús fehérjét tartalmazó recept rendkívül tápláló, és kiegyensúlyozottan biztosítja az összes szükséges tápanyagot az egészséges kutyák igényeinek maradéktalan kielégítésére. Az állati eredetű fehérjék a teljes fehérjetartalom 75% -át teszik ki.

Termékek részlete

Calibra Dog Premium Line Senior&Light 12 kg NEW

Premium Line

Calibra Dog Premium Senior & Light - a csak csirke fehérjét tartalmazó recept jól emészthető és kiegyensúlyozottan biztosítja az összes szükséges tápanyagot az egészséges kutyák igényének maradéktalan kielégítésére. Az állati eredetű fehérjék a teljes fehérjetartalom 70% -át teszik ki. 

Termékek részlete

Calibra Dog Premium Line Energy 12 kg NEW

Premium Line

Calibra Dog Premium Energy - a csak csirke fehérjét tartalmazó recept jól emészthető és kiegyensúlyozottan biztosítja az összes szükséges tápanyagot az egészséges kutyák igényének maradéktalan kielégítésére. Az állati eredetű fehérjék a teljes fehérjetartalom 90% -át teszik ki.

 

Termékek részlete

Calibra Dog Premium Line Sensitive 12 kg NEW

Premium Line

Calibra Dog Premium Sensitive - a csak bárány fehérjét tartalmazó recept jól emészthető és kiegyensúlyozottan biztosítja az összes szükséges tápanyagot az egészséges kutyák igényének maradéktalan kielégítésére. A bárány nagyon jól emészthető és még érzékeny kutyák számára is megfelelő. Az állati eredetű fehérjék a teljes fehérjetartalom 70% -át teszik ki. 

Termékek részlete