skip_main skip_menu skip_search

Calibra Joy Dog Mini Chicken & Cod Sandwich 70g

Calibra Joy kutya szendvics – tőkehalas-csirkés ízben.

Joy

  • kutya-merete: Kicsi, Közepes, Nagy
  • Kora: Fiatal, Felnőtt, Idős
  • Preferovaný protein: Csirke

Értékesítési Pontok

Calibra Joy kutya szendvics - tőkehalas-csirkés ízben. Egészséges, aromás és könnyen emészthető finom falat, amely nagymértékben javítja kedvence étrendjét.

Leírás

Finom mini szendvicsek ellenállhatatlan ízben, nemcsak a kis kutyáknak, hanem a legigényesebb kutyáknak is kedveskednek. Csirkehúsból és tőkehalból készült finomság, amely magas minőségű fehérjéket és alacsony zsírtartalmat tartalmaz. Érzékeny emésztőrendszerrel rendelkező kutyák számára is alkalmas. Kiegészítő táplálék kutyák számára.

- természetes hozzávalók
- könnyen emészthető
- jó íz

Csomag: 70 g

Összetétel

Összetétel: csirke, tőkehal, növényi fehérje, glicerin, szorbit.

Analitikai alkotóelemek: fehérje 49%, zsír 2%, nyersrost 3%, nyershamu 4%, nedvességtartalom 20%

Etetési utasítások

Etetési utasítások: Jutalomként szolgáljon. Biztosítson elegendő mennyiségű friss ivóvizet. Tárolja száraz és hűvös helyen. Felbontás után zárt edényben, hűtőszekrényben tárolandó. Nem emberi fogyasztásra. Ne adja a nedvességmegkötőt kutyájának.

Joy

A Calibra Joy csemegék puha, nedves csemegék, amelyek ideális részét képezik a mindennapi kalandoknak kedvenceddel együtt. Biztosak vagyunk benne, hogy kedvence hamarosan megtalálja a számára legízletesebbet. A termékcsalád tartalmaz kutyák fogápoló rudakat is - egyedi alakú, finom és könnyen emészthető fogászati kezelések, amelyek segítenek fenntartani a tiszta, egészséges fogakat és védenek a fogkő kialakulása ellen. A kutya imádni fogja nagyszerű ízüket, és örülni fog az egészséges fogaknak, miközben Őn értékelni fogja friss leheletüket. A Calibra Joy kutya csemegék mini verziója nagyszerű egy kis harapnivalóhoz. Ideálisak kiképzésre és alkalmasak kis fajtájú kutyák számára is.

A Multipack kutyáknak - ízletes keverék négy csemegéből - válogatós kutyák számára készül, és nagyobb változatosságot biztosít az étrendjükben. A macskáknak ízletes, aromás halcsemegeink vannak, amelyek egészséges kiegészítői étrendjüknek, és még a legínyencebb macskáknak is kedveskednek. Próbálja ki őket!