skip_main skip_menu skip_search

Calibra Joy Dog Classic Lamb Strips 250g NEW

Calibra Joy kutya jutalomfalat – bárány szeletek.

Joy

  • kutya-merete: Kicsi, Közepes, Nagy
  • Kora: Fiatal, Felnőtt, Idős
  • Preferovaný protein: Bárány

Értékesítési Pontok

Calibra Joy kutya jutalomfalat - bárány szeletek. Egészséges, aromás és könnyen emészthető finom falat, amely nagymértékben javítja kedvence étrendjét. 

Leírás

Bárányhúsból készült finomság, amelynek jellegzetes íze optimális étrendi értékkel rendelkezik, és nagyon érzékeny vagy allergiás kutyák számára is megfelelő. Kiegészítő táplálék kutyák számára.

- természetes hozzávalók
- könnyen emészthető
- jó íz

Csomag: 80 g

Összetétel

Összetétel: bárány, növényi fehérje, glicerin, kukoricakeményítő.

Analitikai alkotóelemek: fehérje 45%, zsír 6%, nyersrost 3%, nyershamu 4%, nedvességtartalom 20%

Etetési utasítások

Etetési utasítások: Jutalomként szolgáljon. Biztosítson elegendő mennyiségű friss ivóvizet. Tárolja száraz és hűvös helyen. Felbontás után zárt edényben, hűtőszekrényben tárolandó. Nem emberi fogyasztásra. Ne adja a nedvességmegkötőt kutyájának.

Joy

A Calibra Joy csemegék puha, nedves csemegék, amelyek ideális részét képezik a mindennapi kalandoknak kedvenceddel együtt. Biztosak vagyunk benne, hogy kedvence hamarosan megtalálja a számára legízletesebbet. A termékcsalád tartalmaz kutyák fogápoló rudakat is - egyedi alakú, finom és könnyen emészthető fogászati kezelések, amelyek segítenek fenntartani a tiszta, egészséges fogakat és védenek a fogkő kialakulása ellen. A kutya imádni fogja nagyszerű ízüket, és örülni fog az egészséges fogaknak, miközben Őn értékelni fogja friss leheletüket. A Calibra Joy kutya csemegék mini verziója nagyszerű egy kis harapnivalóhoz. Ideálisak kiképzésre és alkalmasak kis fajtájú kutyák számára is.

A Multipack kutyáknak - ízletes keverék négy csemegéből - válogatós kutyák számára készül, és nagyobb változatosságot biztosít az étrendjükben. A macskáknak ízletes, aromás halcsemegeink vannak, amelyek egészséges kiegészítői étrendjüknek, és még a legínyencebb macskáknak is kedveskednek. Próbálja ki őket!