skip_main skip_menu skip_search

Calibra Joy Dog Classic Cod & Chicken Sushi 80g

Calibra Joy kutya jutalomfalat – tőkehal csirkés sushi ízben.

Joy

  • kutya-merete: Kicsi, Közepes, Nagy
  • Kora: Fiatal, Felnőtt, Idős
  • Preferovaný protein: Csirke

Értékesítési Pontok

Calibra Joy kutya jutalomfalat - tőkehal csirkés sushi ízben.  Egészséges, aromás és könnyen emészthető finom falat, amely nagymértékben javítja kedvence étrendjét.

Leírás

Ez a csirkéből és tőkehalból készült finom, finom falatka ellenállhatatlan a kutyáknak. Telítetlen zsírsavakat tartalmaz az egészséges bőr és szőr számára. Kiegészítő táplálék kutyák számára.

Csomag: 80 g

Összetétel

Összetétel: csirke, tőkehal, növényi fehérje, glicerin, szorbit.

Analitikai alkotóelemek: fehérje 35%, zsír 2%, nyersrost 3%, nyershamu 4%, nedvességtartalom 20%

Etetési utasítások

Etetési utasítások: Jutalomként szolgáljon. Biztosítson elegendő mennyiségű friss ivóvizet. Tárolja száraz és hűvös helyen. Felbontás után zárt edényben, hűtőszekrényben tárolandó. Nem emberi fogyasztásra. Ne adja a nedvességmegkötőt kutyájának.

Joy

A Calibra Joy csemegék puha, nedves csemegék, amelyek ideális részét képezik a mindennapi kalandoknak kedvenceddel együtt. Biztosak vagyunk benne, hogy kedvence hamarosan megtalálja a számára legízletesebbet. A termékcsalád tartalmaz kutyák fogápoló rudakat is - egyedi alakú, finom és könnyen emészthető fogászati kezelések, amelyek segítenek fenntartani a tiszta, egészséges fogakat és védenek a fogkő kialakulása ellen. A kutya imádni fogja nagyszerű ízüket, és örülni fog az egészséges fogaknak, miközben Őn értékelni fogja friss leheletüket. A Calibra Joy kutya csemegék mini verziója nagyszerű egy kis harapnivalóhoz. Ideálisak kiképzésre és alkalmasak kis fajtájú kutyák számára is.

A Multipack kutyáknak - ízletes keverék négy csemegéből - válogatós kutyák számára készül, és nagyobb változatosságot biztosít az étrendjükben. A macskáknak ízletes, aromás halcsemegeink vannak, amelyek egészséges kiegészítői étrendjüknek, és még a legínyencebb macskáknak is kedveskednek. Próbálja ki őket!