skip_main skip_menu skip_search

Calibra Joy Dog Classic Chicken Breast 250g

Calibra Joy kutya jutalomfalat – csirke filé csirkemellből.

Joy

  • kutya-merete: Kicsi, Közepes, Nagy
  • Kora: Fiatal, Felnőtt, Idős
  • Preferovaný protein: Csirke

Értékesítési Pontok

Calibra Joy kutya jutalomfalat - csirke filé csirkemellből. Egészséges, aromás és könnyen emészthető finom falat, amely nagymértékben javítja kedvence étrendjét.

Leírás

Finom csemege, ellenállhatatlan jutalomfalat ízletes csirkemellfiléből, magas minőségű fehérje és alacsony zsírtartalom mellett. Kiegészítő táplálék kutyáknak.

- természetes hozzávalók
- könnyen emészthető
- jó íz

Csomag: 250 g

Összetétel

Összetétel: csirke, növényi fehérje, glicerin, kukoricakeményítő.

Analitikai alkotóelemek: fehérje 41%, zsír 2%, nyersrost 2%, nyershamu 7%, nedvességtartalom 20%

Etetési utasítások

Etetési utasítások: Jutalomként szolgáljon. Biztosítson elegendő mennyiségű friss ivóvizet. Tárolja száraz és hűvös helyen. Felbontás után zárt edényben, hűtőszekrényben tárolandó. Nem emberi fogyasztásra. Ne adja a nedvességmegkötőt kutyájának.

Joy

A Calibra Joy csemegék puha, nedves csemegék, amelyek ideális részét képezik a mindennapi kalandoknak kedvenceddel együtt. Biztosak vagyunk benne, hogy kedvence hamarosan megtalálja a számára legízletesebbet. A termékcsalád tartalmaz kutyák fogápoló rudakat is - egyedi alakú, finom és könnyen emészthető fogászati kezelések, amelyek segítenek fenntartani a tiszta, egészséges fogakat és védenek a fogkő kialakulása ellen. A kutya imádni fogja nagyszerű ízüket, és örülni fog az egészséges fogaknak, miközben Őn értékelni fogja friss leheletüket. A Calibra Joy kutya csemegék mini verziója nagyszerű egy kis harapnivalóhoz. Ideálisak kiképzésre és alkalmasak kis fajtájú kutyák számára is.

A Multipack kutyáknak - ízletes keverék négy csemegéből - válogatós kutyák számára készül, és nagyobb változatosságot biztosít az étrendjükben. A macskáknak ízletes, aromás halcsemegeink vannak, amelyek egészséges kiegészítői étrendjüknek, és még a legínyencebb macskáknak is kedveskednek. Próbálja ki őket!