Calibra Dog EN Energy

Expert Nutrition

Száraz kutyaeledel a fokozott fizikai aktivitás érdekében a Calibra Expert Nutrition vonalból. Csirkéből készült teljes száraz kutyaeledel az állóképesség és a szükséges súlygyarapodás támogatására. 

Termékek részlete

Calibra Dog EN Light

Expert Nutrition

Száraz táplálék túlsúlyos kutyák számára a Calibra Expert Nutrition vonalból. Csirkével és rizzsel készült teljes száraz étel felnőtt kutyák számára, akiknek fogyniuk szükséges vagy optimális testsúlyukat kell megtartaniuk . 

Termékek részlete

Calibra Dog EN Mobility

Expert Nutrition

Száraz eledel kutyáknak az ízületek támogatásához a Calibra Expert Nutrition vonalból. Komplett száraz étel a stresszes ízületek ápolásához és sérüléseik megelőzéséhez. 

Termékek részlete

Calibra Dog EN Oral Care

Expert Nutrition

Calibra Dog Expert Nutrition Oral Care - Expert táplálék kutyák számára Ez segít megelőzni a fogkövet és csökkenti annak kiválasztását vagy lerakódását. Csökkenti az íny gyulladásának kockázatát és mérsékli a kutya szájszagát. A szemcséknek jellegzetes alakjuk és szerkezetük van, amelyek segítik a természetes rendszeres fogtisztító mechanizmusokat. A recept funkcionális tulajdonságait olyan adalékanyagok támogatják, mint a nátrium-hexametafoszfát és a tengeri moszat, amelyek hosszú távú használata feloszthatja a meglévő fogköveket, idővel eltűnhet, vagy lehetővé teheti a fogkefével történő könnyed eltávolítását. A szervezetre gyakorolt ​​pozitív hatások széles skálája, és kiválóan kiegészíti a receptet. Az étel hipoallergén. Kiváló minőségű csirke proteint tartalmaz, amelyet az emészthetőség jellemez. A tápban szereplő összes fehérjetartalom 85% -a állati eredetű.

Termékek részlete

Calibra Dog EN City

Expert Nutrition

Száraz táplálék az aktív városi kutyák számára a Calibra Expert Nutrition vonalról. Csirkéből és rizsből készült teljes száraz élelem a városban aktív életmódot folytató felnőtt kutyák számára.

Termékek részlete

Calibra Dog EN Neutered

Expert Nutrition

Calibra Expert Nutrition Neutered száraz táplálék kutyáknak ivartalanítás után. Komplett száraz táplálék felnőtt ivartalanított kutyák számára segít fenntartani kutyájának jó állapotát és támogatja vitalitását. 

Termékek részlete

Calibra Dog EN Sensitive Salmon

Expert Nutrition

Calibra Expert Nutrition száraz lazacos kutyatáp az érzékeny emésztéshez. A magas emészthetőségű teljes száraz táplálék alkalmas a bőr és a szőrzet ápolására, valamint az érzékeny emésztőrendszerek védelmére. 

Termékek részlete

Calibra Cat EN Sterilised

Expert Nutrition

Calibra Cat Sterilized hipoallergén száraz táplálék elsősorban ivartalanított felnőtt macskák számára készült. Az étel alacsony ásványianyag-tartalma csökkenti a vesekő képződését és fenntartja az egészséges húgyutakat. 

Termékek részlete

Calibra Cat EN House Cat

Expert Nutrition

A Calibra Cat Housecat hipoallergén száraz eledel, elsősorban beltéri felnőtt macskák számára. Ennek a receptnek a megnövekedett rosttartalma csökkenti a szőrgolyó kialakulását.

Termékek részlete

Calibra Cat EN Hair Care

Expert Nutrition

Calibra Cat Hair Care egy hipoallergén száraztáp, amelyet kifejezetten felnőtt, hosszú- és félhosszúszőrű macskáknak terveztek, szőrminőségi problémákkal. 

Termékek részlete