EAZZY

Értékesítési Pontok

A Calibra Eazzy egy luxus bentonit alom - 100% -ban természetes és hipoallergén, nagyon igényes macskák és kis háziállatok számára. Rendkívül finom szerkezetének köszönhetően jól csomósodik, miközben pormentes marad. Kiváló szagfelszívó képességű. A finom illat folyadékkal érintkezve aktiválódik, felszabadül az alom körüli területen, anélkül, hogy irritálná Önt vagy kedvenceit.

 

Leírás

A 100% -ban természetes, környezetbarát alom 1-2,5 mm-es szemcsékkel hipoallergén hatású, és megfelel a háziállat és a tulajdonos kényelmének, legkülönlegesebb követelményeinek. Nemcsak a nedvesség gyors és hatékony felszívásában, hanem a szagelnyelésben is kiváló. Kellemes, finom illata folyadékkal érintkezve aktiválódik, finoman felszabadítja illatát az alom körüli területen, anélkül, hogy irritálná a tulajdonosot vagy a háziállatot. Az állattartók értékelni fogják a kiváló csomósodást és a pormentes kiszerelést - mint az elsődleges feltételeket az alomdoboz egyszerű és kényelmes karbantartásához. A háziállatok kedvelni fogják az ultra finom szemcséket.

- Kiváló tapadás
- Gyors felszívódás
- Szagkontroll a tisztaság illatával
- Alacsony por összetételű
- 100% természetes bentonit
- Környezetbarát
- 100% -ban újrahasznosítható csomagolás


Csomag: 6 kg

Használati útmutató

Szerezzen be egy kellően nagy alomdobozt, és tegye egy csendes helyre, amely megfelel a macskának. Szórjon kb. 6-8 cm vastagon alomréteget az alomdoboz aljára. A tisztaság fenntartása érdekében naponta távolítsa el a csomókat. Javasoljuk hogy időnként rázza meg a dobozt, hogy összekeverje a régi és az új almot. Szükség esetén mossa ki az alomdobozt, és teljesen cserélje ki az almot.

Kérjük, vegye figyelembe: A használt almot mindig dobja ki a kukába. Nem alkalmas komposztálásra, a WC-n sem lehet lehúzni. Lehetőleg ne érintkezzen a szennyezett alommal és tartsa be a megfelelő higiéniát. Terhes és szoptató nőknek, kisgyermekeknek és gyenge immunrendszerűeknek kerülniük kell az ürülékkel való érintkezést.

Tipp: Az alom kiváló nedvszívó tulajdonságainak köszönhetően hatékony szagelnyelőnek használható a hűtőszekrényben, a szemetesben stb. Egyszerűen csak tegyen egy kis tálba, tegye a hűtőbe, vagy szórjon szét a kuka alján.

EAZZY

Imádni fogja a környezetbarát almunkat. Három változatban kapható, amelyek mindegyike kiváló csomósodási tulajdonságokkal rendelkezik, gyorsan és hatékonyan felszívja a nedvességet és a szagokat, és nagyon kevés port termel. Az alom 100% -ban természetes bentonitból készül, és a csomagolás 100% -ban újrahasznosítható.Az alom Csehországban készül.

Tudta, hogy az alom kiváló nedvszívó tulajdonságainak köszönhetően hatékony szagelnyelőként használható a hűtőszekrényben, a kukában stb. Egyszerűen csak tegyen egy kis tálba, és tegye a hűtőszekrénybe, vagy szórja szét a kuka alján.