EAZZY

Értékesítési Pontok

A Calibra Eazzy egy 100% -ban természetes bentonit alom - környezetbarát, finomszemcsés, igényes macskák és kis házi állatok számára, kiváló tapadással, szagelnyeléssel és alacsony portartalmú termék.

Leírás

A 100% -ban természetes, környezetbarát alom, 1-5 mm-es szemcsékkel, megfelel a háziállat és a tulajdonos kényelmének legszigorúbb követelményeinek. Nemcsak a nedvesség gyors és hatékony felszívásában, hanem a szagokban is kiváló. Az állattartók értékelni fogják a gyors csomósodást és az alacsony portermelést - melyek az alomdobozok egyszerű és kényelmes karbantartásának elsődleges előfeltételei. A háziállatok imádják a finom szemcséket.

- Kiváló tapadás
- Gyors felszívódás
- Szagkontroll a tisztaság illatával
- Alacsony por összetételű
- 100% természetes bentonit
- Környezetbarát
- 100% -ban újrahasznosítható csomagolás

Csomag: 10 kg

Használati útmutató

Szerezzen be egy kellően nagy alomdobozt, és tegye egy csendes helyre, amely megfelel a macskának. Szórjon kb. 6-8 cm vastagon alomréteget az alomdoboz aljára. A tisztaság fenntartása érdekében naponta távolítsa el a csomókat. Javasoljuk hogy időnként rázza meg a dobozt, hogy összekeverje a régi és az új almot. Szükség esetén mossa ki az alomdobozt, és teljesen cserélje ki az almot.

Kérjük, vegye figyelembe: A használt almot mindig dobja ki a kukába. Nem alkalmas komposztálásra, a WC-n sem lehet lehúzni. Lehetőleg ne érintkezzen a szennyezett alommal és tartsa be a megfelelő higiéniát. Terhes és szoptató nőknek, kisgyermekeknek és gyenge immunrendszerűeknek kerülniük kell az ürülékkel való érintkezést.

Tipp: Az alom kiváló nedvszívó tulajdonságainak köszönhetően hatékony szagelnyelőnek használható a hűtőszekrényben, a szemetesben stb. Egyszerűen csak tegyen egy kis tálba, tegye a hűtőbe, vagy szórjon szét a kuka alján.

EAZZY

Imádni fogja a környezetbarát almunkat. Három változatban kapható, amelyek mindegyike kiváló csomósodási tulajdonságokkal rendelkezik, gyorsan és hatékonyan felszívja a nedvességet és a szagokat, és nagyon kevés port termel. Az alom 100% -ban természetes bentonitból készül, és a csomagolás 100% -ban újrahasznosítható.Az alom Csehországban készül.

Tudta, hogy az alom kiváló nedvszívó tulajdonságainak köszönhetően hatékony szagelnyelőként használható a hűtőszekrényben, a kukában stb. Egyszerűen csak tegyen egy kis tálba, és tegye a hűtőszekrénybe, vagy szórja szét a kuka alján.