Premium Line

  • Preferovaný protein: Baromfi

Értékesítési Pontok

Teljes táplálék cicáknak, lazac mártással. Táplálkozási szempontból teljes prémium étel tasakok cicáknak.

 

Leírás

A szószban lévő húsdarabok kielégítik a kiscicák igényes ízlését. Mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül készült.

- Nincs kémiai tartósítószer
- Nincsenek mesterséges színezékek
- Nincs szója, GMO-k és hozzáadott cukor

A Multipack a következőket tartalmazza:

6x Calibra Cat lazac szószban 100 g

6x Calibra Cat pulyka és csirke szószban 100 g tasak 

Csomagolási változatok: 12 x 100 g

Összetétel

Lazac mártásban: hús és állati származékok (darabokban 73%), halak és halszármazékok (9% lazac darabokban) növényi eredetű származékok, ásványi anyagok.

Csirke és pulyka mártásban: hús és állati származékok (80% darabokban, ebből 10% csirke, 10% pulyka), hal és halszármazékok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok.

Analitikai alkotóelemek: nedvességtartalom 81 %, nyers fehérje 9,5 %, nyers zsír 5 %, nyers hamu 2,5 %, nyersrost 1 %.

Áplálék-adalékanyagok/kg: A-vitamin 2 500 NE, D3-vitamin 250 NE, E-vitamin 100 mg, cink (cink-szulfátként, monohidrátként) 10 mg, mangán (mangán-oxidként) 2,5 mg, taurin 450 mg, biotin 100 µg. 

Javasolt etetési mennyiség

Cica életkora (hónap) < 3 4 - 5 6 - 10 >10
Tasak / nap 1,5 - 2 2,5 - 3 2,5 - 3

Etetési utasítások

Etetési utasítások: Gondoskodjon róla, hogy mindig friss ivóvíz álljon rendelkezésre. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó és 2 napon belül felhasználható. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Premium Line

A Calibra Dog Premium Line egy nagyon jó minőségű száraz eledelek teljes sora, amelyek kiegyensúlyozott tápanyagokat, vitaminokat, kelát-ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaznak. Ez a kombináció biztosítja, hogy a egészséges kutya minden igényét kielégítse, és támogatja immunrendszerének megfelelő működését. Minden recept 80% -ban állati eredetű fehérjéket tartalmaz, és csak egyetlen fehérjére épülő táp - akár csirke, akár bárány - olyan hasznos adalékokkal, mint a cikória gyökere, megnövekedett mennyiségű lazacolaj, gyümölcs, zöldség, és kiváló minőségű gabonafélék. A Calibra Dog Premium Line tápok széles választékát kínálja minden korosztály számára és egyedi követelményeket, praktikus, visszazárható csomagolásban, és Csehországban készül. A tápok mesterséges tartósítószerektől és színezékektől és GMO-tól mentesek.

Calibra Premium Line konzervek és tasakok
A Premium Line termékcsalád kutyakonzervek (1240 g és 800 g) és macskáknak szánt zacskós eledelek széles választékát is tartalmazza.