skip_main skip_menu skip_search

Calibra Cat Premium Adult Duck & Chicken 100g

Calibra nedves táplálék felnőtt macskáknak kacsával és csirkével mártásban.

Premium Line

  • Preferovaný protein: Kacsa

Értékesítési Pontok

Komplett táplálék felnőtt macskáknak kacsával és csirkével mártásban. 

Leírás

Teljes értékű, felnőtt macskáknak szánt étel húsdarabokkal mártásban. Mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül készült.

- Nincs kémiai tartósítószer
- Nincsenek mesterséges színezékek
- Nincs szója, GMO-k és hozzáadott cukor

Csomagolási változatok: 100 g

Összetétel

Összetétel: hús és állati származékok (78% darabokban, ebből 10% kacsa, 10% csirke), hal és halszármazékok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok.

Analitikai alkotóelemek: nedvességtartalom 82 %, nyers fehérje 9 %, nyers zsír 4,5 %, nyers hamu 3 %, nyersrost 1 %.

Táplálék-adalékanyagok/kg: D3-vitamin 250 NE, E-vitamin 25 mg, cink (cink-szulfát formájában, monohidrát formájában) 10 mg, mangán (mangán-oxid formájában) 2,5 mg, taurin 450 mg, biotin 50 µg.

Javasolt etetési mennyiség

Felnőtt macska súlya (kg) 3 - 5 
Tasak / nap 3 - 4

Etetési utasítások

Etetési utasítások: Gondoskodjon róla, hogy mindig friss ivóvíz álljon rendelkezésre. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó és 2 napon belül felhasználható. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Premium Line

A Calibra Dog Premium Line egy nagyon jó minőségű száraz eledelek teljes sora, amelyek kiegyensúlyozott tápanyagokat, vitaminokat, kelát-ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaznak. Ez a kombináció biztosítja, hogy a egészséges kutya minden igényét kielégítse, és támogatja immunrendszerének megfelelő működését. Minden recept 80% -ban állati eredetű fehérjéket tartalmaz, és csak egyetlen fehérjére épülő táp - akár csirke, akár bárány - olyan hasznos adalékokkal, mint a cikória gyökere, megnövekedett mennyiségű lazacolaj, gyümölcs, zöldség, és kiváló minőségű gabonafélék. A Calibra Dog Premium Line tápok széles választékát kínálja minden korosztály számára és egyedi követelményeket, praktikus, visszazárható csomagolásban, és Csehországban készül. A tápok mesterséges tartósítószerektől és színezékektől és GMO-tól mentesek.

Calibra Premium Line konzervek és tasakok
A Premium Line termékcsalád kutyakonzervek (1240 g és 800 g) és macskáknak szánt zacskós eledelek széles választékát is tartalmazza.