Az új vonal alapfilozófiája a hús magas aránya és a magas tápérték

Az összes Life recept teljes értékű, tartalmazza mindazt, amire a kedvencei boldogulásához szüksége van. Ez alatt a fehérjék, a szénhidrátok és az összes táplálkozás szempontjából előnyös adalékanyag ideális arányát értjük, amelyeket koronként és súly kategóriánként finom hangolunk - a kölyökkutyáktól az idősebb kutyákig. Röviden, a termékcsaládot úgy tervezték, hogy táplálja és megvédje kutyáját egész életében. Ez egyszerűen az élet ...

CALIBRA-Life-banner-NEW LINE 840x300_12

Az Life sorozat előnyei:

– Magas hústartalom (legalább 52%)

– Állati eredetű fehérjék akár 90% -a

Alacsony gabonatartalom (csak rizs)

100% fehérje (csirke vagy bárány)

– Rendkívül előnyös adalékok

A Life termékcsalád fejlesztésekor gondosan finom hangoltuk az egyes recepteket, az eddigi ismeretek felhasználásával. Nem csak állatorvosokkal, hanem táplálkozási szakértőkkel is együttműködtünk.


Csak a legjobbat akarjuk négylábú barátainknak, és jövőképünk az, hogy támogassunk egy hosszú, boldog kapcsolatot minden háziállat és gazdája között. A kutyának különböző igényei vannak az élet különböző szakaszaiban - és ez különösen igaz a táplálkozásra. A junior szakaszban szükség van a szervezet megfelelő növekedésére és fejlődésére, valamint az immunitás támogatására. Felnőttkorban és egész életében elengedhetetlen a jó emésztés, valamint a szervezet megfelelő működése és a betegségek megelőzése. Az idősebb kutyák számára fontos az energiatermeléshez viszonyított kiegyensúlyozott energiafogyasztás.

 

Our recipes are free of - 1260

A probiotikumokat kifejezetten a szervezetre gyakorolt ​​jobb hatásuk miatt adjuk az élethez. Inaktivált formát használunk, Lactobacillus acidophilus HA-122 jelöléssel (inaktiválva). Ebben a formában nem élő probiotikus lactobacillus törzs, amelynek paraprobiotikus hatása van. Ez azt jelenti, hogy ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a belekben általában előforduló élő lactobacillus baktériumok, és hasonló hatásokat mutat.

További információ a Lactobacillus acidophilusról:

piktogram digestion

A Lactobacillus acidophilus egy probiotikum - élő baktérium -, amely általában megtalálható a természetes bél mikroflórában. Az emésztőrendszer ökoszisztémájának részeként segít:

- Emésztés

- Az emésztési egyensúly fenntartása

-
A bélfal védőgátjának megerősítése kórokozók és méreganyagok ellen és felszívódásuk ellen

Ez pozitívan befolyásolja az emésztést és ezért az immunrendszert is, mivel más tényezők (gyógyszerek, nem megfelelő táplálás, toxinok stb.) károsíthatják azt.  A bél mikroflóra egyensúlyhiányához vezethetnek, ezért azt célszerű probiotikumokkal rendszeresen kiegészíteni.

14 egyedi receptünk van kedvence számára - fedezze fel itt:
calibra-life-recipes

Vissza a Termékeink